Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 10 februari 2023

Munin v6

 

Hej.

Det har varit ett stort bortfall av barn då det går mycket sjukdomar så vi vill be er att lägga in frånvaro i appen, det är väldigt viktigt för er skull som vårdnadshavare. Om vi skulle få en kontroll från försäkringskassan och det inte är inlagt frånvaro i appen så kommer ni att bli återbetalningsskyldiga.

Vi vill även trycka på att det är viktigt för oss som verksamhet, när vi vet vårt barnantal för dagen så får vi en bättre utbildning och undervisning. Ibland är det även bortfall av personal och tex. om ni vet redan på måndagen att idag har mitt barn feber eller annan sjukdom så kan man redan då lägga in frånvaro för fler dagar i taget så kanske vi inte behöver ta in vikarier som kostar massa pengar för oss utan kan lägga pengarna på nytt material till era barn och vår verksamhet.

Tacksamma för er hjälp!

I tisdags hade vi projekt med Mamma mu gruppen då vi tog fram vår nya Inne aktivitets burk där vi tillsammans med barnen gick igenom vilka lekar de kan och vilka nya lekar vi kan lära oss. I burken kommer det finnas bilder på lekar som är anpassade att leka inne så som dansstopp, följa John, miniröris, med andra ord mm. Vi testade att dra en bild från burken och fick upp dansstopp så vi gick igenom hur leken går till sen testade vi att leka, efter 2 omgångar drog vi en ny lapp ur burken som blev miniröris och vi körde igång. Burken och dess lekar blev en stor hit och något barnen har frågat om flera gånger efter det vilket vi tycker är väldigt roligt då det är något vi har tänkt att jobba med under hela vårterminen och även fylla på den vart efter vi lär oss fler lekar :)

Trevlig helg önskar personalen på Munin!






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar