Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 17 februari 2023

Munin v7

 

Hej!

Den här veckan har vi fokuserat på våra "lek"/aktivitets burkar. 

Vi har introducerat alla 4 burkarna nu, 

1. Inomhusaktivitetsburken är lekar som passar inne. Vi tar fram den på våra projekttillfällen. vi har provat och lekt massa nya leker såsom pomperipossa, hattleken, fruktsallad m.m. 


en lek vi valde var hinderbana. Barnen byggde en hinderbana och låtsades att mattan är lava och att man inte ska nudda den. så kul att se hur barnen använder sin fantasi 



2. Utomhusaktivitetsburken är lekar som passar ute. Den tar vi när vi går ut.

3. Stationsburken. 

4. Barnburken är bilder på barnen. Den tar vi i våra stationer i samband med stationsburken. pedagogen drar bilder på två barn och en bild på en station där barn ska leka tillsammans.


i språkgrupper har vi jobbat med lägesord som under, över, på, bredvid. Vi kommer fortsätta att jobba med det så att barnen lär sig olika lägesord. 

vi har visat extra kärlek/uppmärksamhet den vecka då var det alla hjärtans dag. Barnen gjorde vykort och målade hjärtan. Vi tillsammans gjorde en gemensam tavla och färglagt hjärtan på tavlan.  



nästa vecka är sportlov så ni är som lediga får ni har en trevlig ledighet så ses vi vecka 9 :)  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar