Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

torsdag 26 januari 2023

Hugin v4

 Hej!

Välkomna tillbaka till en ny termin!

Vi har välkomnat tre nya barn till vår barngrupp och grupprocessen är i full gång. Alla barnen håller på att skapa nya relationer och hitta sin roll på avdelningen.

Projekt vatten fortsätter även den här terminen då vi upplever att barnen tycker att det är roligt, spännande och lärorikt. Vi fokuserade på vattenlek under de första veckorna och den här veckan har vi börjat skapa ett akvarium som ska hänga på väggen som ett tittskåp. Barnen har funderat kring vad som ska finnas i akvariumet och önskat göra fiskar, sjöstjärnor, sköldpaddor och hajar. 




Vi önskar att de barn som äter frukost är på plats och sagt hej då senast 7.30. Detta för att barnen ska få en lugn och trevlig frukoststund.

Meddela oss om era tider ändras och ni tex hämtar barnen tidigare på dagen. Detta för att vi ska kunna planera verksamhet och ev vikariebokningar. Vid sjukfrånvaro önskar vi att ni lägger in de dagar ni vet att barnet kommer vara hemma, det ger oss framförhållning och kan lösa planeringen mer långsiktigt än bara dag för dag.

Måndagen 8 maj är förskolan stängd och vi pedagoger har studiedag. Anslag sitter på dörren.

Trevlig helg önskar vi på Hugin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar