Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

onsdag 21 december 2022

Hugin v51

 Hej!

Vi vill börja med att tacka alla vårdnadshavare som var här på Luciafika, det blev en mysig stund.

Om några dagar är det julafton och vi får några välbehövliga lediga dagar både barn och pedagoger. För de barn som anmält omsorg på Kastanjegården, gäller att ni vårdnadshavare ansvarar för att barnen har kläder och ev nappar och snuttar med sig dit. Det är viktigt att ni meddelar oss på det vanliga numret vid sjukdom och ändrade tider då vi samarbetar med flera förskolor under de här två veckorna. 

Den här terminen kan sammanfattas som händelserik, spännande, utforskande och lärorik. Projekt vatten har varit ett lyckat tema där barnen har haft inflytande och varit delaktiga i hela processen. Vi fortsätter nästa termin i samma projekt och det ska bli spännande att se vart det för oss på vår väg mot kunskap och lärande.

Nästa termin börjar v.2 och då får vi välkomna tre nya barn till vår avdelning. Två barn från nuvarande barngrupp byter till Munin och ett barn slutar. Barngruppen fortsätter med totalt 15 barn och 4 pedagoger. Som ni redan fått information om, kommer det ske ett rektorsbyte så vi säger välkommen till vår blivande nya rektor och stort tack till vår nuvarande rektor. 

23 januari är förskolan stängd för då har vi pedagoger studiedag. Anslag sitter på ytterdörren.

Vi önskar er en härlig jul och ett gott nytt 2023! Tack för den här terminen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar