Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 2 december 2022

v48 Hugin

 Hej!

Den här veckan har vi arbetat med en båtsaga som vi har konkretiserat med rekvisita. Barnen har varit inne i mindre grupper för att få sagan berättad för sig, uppleva materialet och få möjlighet att berätta sagan själva. De barn som inte varit inne har fått åka bussvagn i industrilandskapet för att få uppleva olika konstellationer av vatten, tex vattenfall, forsande vatten, regn och lugnt vatten.

Igår var det första advent och första tillfället att öppna vår vattenjulkalender. Bakom varje vattenfigur sitter en qr-kod som innehåller en saga som scannas med iPad och som vi tittar på under samlingen.


Tisdag 13 december är det Lucia och det kommer vi att fira tillsammans med barnen på förmiddagen. Ni vårdnadshavare är välkomna med egen fikakorg på eftermiddagen mellan 14.00-15.00 för lite Luciamys. Inbjudan sitter på ytterdörren. Meddela gärna om ni kommer eller inte så att vi kan planera på ett bra sätt för barnen.

Fredag 16 december är förskolan stängd för då har vi pedagoger studiedag.

Trevlig helg önskar vi på Hugin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar