Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 25 november 2022

v47 Hugin

 Hej!

Den här veckan har vi lekt utforskat vatten på olika sätt både inomhus och utomhus. I början på veckan fanns det snö och då passade vi på att åka pulka och leka i snön. Vi samlade även snö i hinkar som vi ställt i frysen för att kunna experimentera med senare. Barnen har haft vattenlek inomhus i smågrupper under både förmiddag och eftermiddag och det är en populär aktivitet i gruppen. 


När snön smälte bort blev det mycket vatten på gården och då blev det mycket hopp och plask. Barnen tyckte att det var jättekul! 

Vi samlade olika sorters vatten i flaskor, såsom smältvatten, geggvatten och kranvatten för att kunna utforska kring att vatten kan se olika ut och vad det egentligen innehåller.

Idag har vi adventspyntat på avdelningen och nästa vecka är det dags att börja öva på luciasångerna. 

På torsdag är det SISTA dagen att lägga in julschema i IST-appen. Det är viktigt att ni lägger in exakta tider då vi lägger personalens schema utifrån det underlaget och även för att matbeställningarna blir korrekta. Vi kommer att vara på Kastanjegårdens förskola v52-v1 och är åter tillbaka på vår förskola 9 januari. 

I januari kommer tre nya barn att introduceras i vår barngrupp och två barn kommer att flytta över till avd Munin.

16 december är förskolan stängd för då har vi pedagoger studiedag.

Trevlig helg önskar vi på Hugin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar