Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 7 oktober 2022

Munin v40

 

Hej alla

Vi tog en paus förra veckan både från bloggen och projektet på grund av personalbrist men nu är vi på gång igen. Vi har välkomnat in 2 två nya barn som har börjat på Munin och sagt även hejdå till en kompis som börjar på en ny förskola.

Vi har fokuserat på utemiljön senaste veckan och hade olika aktiviteter. Vi har två dagar i veckan som är cykelfria. Cyklarna får stanna inne i förrådet och då tar vi utevagn som innehåller blandade aktiviteter. Vi har målat, balanserat, dansat, spelat på instrument, utforskat med hjälp av förstoringsglas och läst böcker. Jättekul tyckte barnen. 





I veckan har vi övat på inrymning. Det är en övning som handlar om att alla barn och pedagoger går in direkt på grund av ett misstänkt föremål/person. Barnen tyckte det var lite konstigt men det gick ändå bra att få in alla barn snabbt. 

 

V 44 är det höstlov och det många som önskar att ta ledighet. Anmäla era barn i IST om de kommer till förskolan.

 

Trevlig helg så ses vi nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar