Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

torsdag 29 september 2022

Hugin v39

 Hej!

Den här veckan har vi haft brandövning tillsammans med barnen. Den utfördes enligt plan och även om barnen upplevde det som konstigt att gå ut utan kläder, blev det en bra övning.

På förskolan har vi beslutat att ha cykelfria stunder under veckan så tisdag förmiddag och torsdag eftermiddag kommer cyklarna att vara inlåsta i förrådet. Det är många barn som alltid väljer att cykla och vi vill istället erbjuda alternativa aktiviteter. Vi har en utevagn med olika material där barnen kan välja att rita, måla, bygga motorikbanor, spela instrument, utforska utemiljön med förstoringsglas, lysa med ficklampor, lyssna på musik och läsa böcker. Barnen tyckte att det var spännande med andra alternativ.


v44 är det höstlov i skolorna och om det är så att era barn kommer att vara lediga vill vi att ni berättar det snarast.

Den här veckan har det regnat, blåst och varit soligt om vartannat. Barnen behöver ha kläder efter väder eftersom det är många timmar som vi är ute varje dag. Skalkläder, regnkläder, skor, stövlar, tunn mössa, tunna vantar och en varm tröja. Se även till att det finns flera uppsättningar extrakläder på barnens hyllor.

Tack för den här veckan! //Hugin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar