Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

torsdag 13 oktober 2022

Hugin v41

 Hej!

Förra veckan gick vi till parken för att samla löv, ekollon och kastanjer. Vi målade med höstfärger utomhus på stora papper som vi sen limmade fast löven på. 


Den här veckan har vi startat upp höstens projekt Vatten. Barnen har suttit i mindre grupper och utforskat vatten i skål utifrån nyfikenhetsfrågorna; Hur känns vatten? Hur ser vatten ut? Hur smakar vatten? Hur låter vatten? Hur luktar vatten? Barnen tyckte att det var spännande! Vi kommer att arbeta med vad vi använder vatten till, hur vatten kan se olika ut, hur blir det regn, vem bor i vattnet osv? Vi kommer även att ha vattenlek inomhus och utomhus och gå till Strömmen för att lyssna på hur vattnet låter.

På tisdag 18/10 har vi Öppet Hus för er vårdnadshavare. Ni är välkomna när ni hämtar ert barn mellan 14-16.30. Tillsammans med barnen får ni en titt in på vår avdelning för att se vad vi arbetar med.

Fredag 16 dec är förskolan stängd för då har vi studiedag. Se anslag på dörren.

Trevlig helg önskar vi på Hugin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar