Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 21 oktober 2022

Munin V 42

 Hej alla!

Denna vecka har vi haft öppethus där ni vårdnadshavare fick titta på vår lärmiljöer och vårt projekt som vi jobbar med. Tack för alla härliga diskussioner!

vi fortsätter vårt projekt och denna vecka hade vi fokus på kojan och hur den kan se ut. vi tittade på mamma mu och kråkans koja och jämföra hur de ser ut. båda kojorna hade fönster, stege , tak och en dörr. barnen märkte att kråkan har en balkong och hängmatta där man kan gunga. Mamma mus koja hade en gardin och en blomma. Vi tittade även på andra kojor och försökte att bli inspirerade för att sen måla en  koja. Sedan var det dags att måla sin egen koja. Några kojor hade en stege, en gunga, ett fönster och en rutschkana. det blev super och barnen tyckte att det var kul att kladda med målfärg. 






vi fortsätter våra aktiviteter ute också. vi har gjort gubbar och bokstäver av löv. barnen lägger dem i en plastpapper för att sen laminera den. resultatet kan ni se nedan :)




vi önskar er en trevlig helg så ses vi nästa vecka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar