Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

torsdag 3 november 2022

Hugin v44

 Hej!

Projekt Vatten fortsätter. Nu har snart alla barnen gjort klart sina maneter och de hänger så fint i motorikrummet. Vi har även byggt en båt som barnen får sitta i när vi har samling och de "fiskar" olika sånger. 

Promenaderna till Strömmen har varit uppskattade och där låter vattnet mer än det gör inomhus när vi häller vatten i en skål. Dessutom låter vattnet annorlunda, istället för blubb blubb som flera barn uttryckt, är det ett ljud som gör att man får hålla för öronen. Det är spännande att se och höra barnens upplevelser och funderingar som blir i projektet. 

Vi har målat vatten på fönstret i motorikrummet och där önskar barnen att vi ska göra båtar. Barnens inflytande och delaktighet är en stor del i Läroplanen och den pedagogiska verksamheten så vi lyssnar in vad barnen intresserar sig för och låter projektet ta olika vändningar. 


Fredag 16 dec är förskolan stängd för då har vi studiedag. Se anslag på dörren.

Trevlig helg önskar vi på Hugin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar