Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 23 september 2022

Hugin v38

 Hej!

Den här veckan känns det som att hösten har kommit och vi har målat med höstfärgerna orange, gul och röd. För några av barnen var det första gången de målade och både penseln och färgen undersöktes noggrant. Vi har även provat att måla med färg på äppelhalvor och sedan tryckt på papper, sk äppeltryck. Barnen tyckte först att det var knasigt att måla på äpplet istället för att äta det men snart var de i full gång med att undersöka den här målartekniken.



I onsdags gick några barn till Folkparken för att leta och plocka höstlöv men när vi kom dit såg vi att löven inte ändrat färg riktigt än. Istället gick vi till lekplatsen där barnen gungade och åkte rutschkana. 

Idag har vi aktiverat kodlåsen på ytterdörrarna igen efter Covid-perioden. Vi har skickat SMS till alla vårdnadshavare med den nya koden så nu är det bara att knappa in siffrorna i koddosan och gå in. Välkomna in på vår avdelning!

På måndag (26/9) är förskolan stängd och vi pedagoger har studiedag. Vi kommer att arbeta med begreppet jämställdhet och vår plan mot kränkande behandling. Det ska bli spännande!

Trevlig helg önskar vi på Hugin. Vi ses på tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar