Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 26 augusti 2022

Hugin v34

 Hej!

Välkomna till en ny termin på Hugin. Välkomna tillbaka till er som haft sommarledigt och välkomna till vårt "gäng" säger vi till alla nya familjer som vi ska lära känna under introduktionen. I höst kommer gruppen bestå av 15 barn i ålder 1-3 år, varav 6 barn är nya ansikten.

Här i bloggen kommer ni kunna följa arbetsprocessen i barnens projekt men även få viktig information.

Under de närmsta veckorna kommer vi att arbeta med rutiner och introducera våra lekmiljöer, både inne och på gården. Att skapa trygghet och relationer till varandra står i fokus. 

Barnen behöver ha extra kläder på hyllan, vattenflaska, regnkläder och stövlar. Vi ser helst att ni skriver namn på era barns saker så att vi lättare kan hitta rätt ägare. Om ert barn använder napp får ni gärna lämna några stycken på förskolan så att det alltid finns vid behov.

Schema lägger ni in i IST-appen och där kan ni även justera tid eller anmäla ledighet/frånvaro. Barnets tider följer vårdnadshavares arbete/studier tider. Är vårdnadshavare ledig, har semester eller slutar tidigare ska även barnet följa detta.

Måndag 26 september är förskolan stängd för då har vi pedagoger studiedag. Ev omsorgsbehov denna dag meddelas till rektorn, anslag sitter på ytterdörren.

Trevlig helg önskar vi på Hugin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar