Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 31 mars 2023

Munin v13

 Hej alla där hemma!

Den här veckan har både Mamma Mu gruppen och Kråk gruppen varit på besök på lilla arbetets museum. Barnen fick utforska nya lekmiljöer. Väldigt spännande och uppskattat av alla. Tillsammans fick vi se och lära oss om hur t.ex. toaletter, telefoner och symaskiner såg ut förr i tiden. Barnen lekte allt från sjökaptener, fiskare, byggarbetare till lokförare. 

Nästa vecka är planen att utforska ytterligare en ny lekmiljö utanför förskolan.

Här låtsas barnen att de grillar äpplen. 



Mamma Mu och Kråkan har varit på besök hemma hos några av barnen. De fick mysa framför brasan, baka, äta pizza och har varit på besök hos BVC. 

Vi vill att barnen ska få chansen att visa och berätta om hur deras lek kan se ut hemma, genom att t.ex. fota för att sedan berätta för kompisarna om deras upplevelser. 

    


I torsdags hade vi avslutning för Elin (pedagog) tillsammans alla barnen på muskötens förskola och Elin bjöd på glass. Idag fredag är det Elins sista dag och vi önskar henne lycka till på sitt nya jobb!

Trevlig helg önskar vi på Munin! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar