Välkommen till Muskötens förskola! Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamheten och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 24 mars 2023

Hugin v12

 Hej!

Den här veckan har vi fått njuta av det härliga vårvädret! Det är dags att se över barnens ytterkläder då flera av barnen blir väldigt varma i sina overaller, vintermössor och vantar. Även om det är kallt på morgonen så vore det bra om det finns alternativa kläder på hyllan, tex skalbyxor och skaljacka.

I tisdags rockade vi sockorna tillsammans med Munin ute på gården. Barnen blev erbjudna ansiktsmålning, dans, såpbubblor och stafflimålning. Det var en härlig förmiddag tillsammans!



Vi har tillverkat fiskar med magneter tillsammans med barnen som de kan fiska med fiskespön. Det kräver en hel del teknik och koordination för att magneterna ska fastna ordentligt innan man kan hala in fisken.

Återigen vill vi påminna er om att lägga in ledighet, frånvaro, om någon annan hämtar och ändrade tider i IST-appen. Som det är nu kan det dröja ända fram till eftermiddagen innan vi vet vilka barn som kommer och det försvårar vår planering dels för utbildning och undervisning men även med bokning av vikarier och matbeställningar. 

Trevlig helg önskar vi på Hugin!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar